Fransförlängning

Enda metod

GlowLash arbetar med den enda metoden, som innebär att man lägger en lös frans till en naturlig fransk. De lösa kantarna består av syntetmaterial och har olika böjningar, längder, färger och tjocklekar.

GlowLash-stylisten för en anpassad applikation, det vill säga valet av tjocklek, längd och form bestäms utifrån hur de naturliga franserna ser ut och vad kunden har för dina önskemål.

Bara för tung lös frans på en tunn naturlig frans kommer att skada fransmännen från roten och det kommer att lossna för tidigt. Med GlowLash säker och säker teknik kan kunden bära franska förlängningar år efter år utan att behöva vila sina naturliga fransar.

Den franska utrotningen varar i 6-8 veckor.
Fransmännen har en växtcykel och växer i olika faser av tillväxten. Där du förlorar en fransk, har en annan redan börjat växa ut.
Du förlorar vanligen 3-5 frings per dag. Därför måste franserna fyllas på 3-4: veckan för att behålla tätheten och den eleganta formen.

Flares är en snabbare och billigare metod för fransk förlängning, men vi rekommenderar att du inte använder den. Flares är en knut frans limmade till flera av dina naturliga fransar samtidigt. Metoden är tröttsamt irriterande och smärtsamt för dig som kund. Fransianerna befinner sig i olika faser av växten, därför borde de inte limmas ihop.

Volymfransar

Volymfrans är en ny teknik som ger ett fylligare utseende. Du lägger flera fransar på en naturlig fransk. Du kan sätta mellan 2 till 7 supera tunna fransar samtidigt på en naturlig fransk och sedan upp i 250 till 600 frans per öga.

Volyminderna är fjäderiga och du använder ett minimum lim som ska fästas. Därför är de lätta, mjuka och bekväma, samt mycket skonsamma för de naturliga fransarna.

Volontärarbete utbildning är ett måste för dem som redan har tagit enskilda övergångar.

Fördelar med franska förlängningen

Fördelar med fransförlängning är att frigöra mascara och ögonfransar.
Du får smarta ögon utan smink dygnet runt.
Fransk förlängning tolererar vatten. Du kan duscha, bada och träna med dem.
Den som har sina egna naturliga fransar kan bära en fransk förlängning.
De ser ut som de egna naturliga ögonfransarna.
Du kan antingen få ett naturligt resultat eller ett mycket glamoröst resultat.
Fransiansna finns i varierande längder, tjocklekar, kurvor och färg.
För att uppnå dina önskningar och förväntningar.
De varar länge, mestadels 6-8 veckor.

Om behandlingen

Stylisten börjar med ett samråd med dig. Om det är första gången du gör en fransförlängning är det bra att börja lite försiktigt, du vet om du vill gå längre och vågar till nästa returbesök.

Du är bekvämt placerad på en sluten massagebädd. Stylisten börjar med noggrann rengöring av ögon och ögonfransar och skyddar din underkant innan du börjar programmet.

Stylisten limar en lös frans på alla naturliga franska du har. Mängden fransar som appliceras beror helt på hur många fransar du har vid den tiden. Behandlingen pågår i ca 2 timmar, det är smärtfritt och avkopplande. Ofta somnar du.

Stylisten justerar förlängningen enligt dina förväntningar på resultatet, bestämmer sedan formen, längden och de olika fransar som ska appliceras.

Efter behandling hittar du all information om hur du hanterar din franska förlängning för bästa hållbarhet och rekommenderas återbesök i 3 till 4 veckor.

 

Vårdråd / eftervårdsprodukter

Undvik kontakt med vatten, solarium och bastu inom 24 timmar efter behandling. Använd aldrig oljebaserad smink och andra oljebaserade kosmetika i ansiktet. Kudde, gnugga, tryck inte på kanten.
Använd inte ögonfransar.
Undvik schampo, balsam och hårförpackningar att dränera i dina ögon när du duschar. För att behålla volymen rekommenderas regelbundna besök var tredje vecka.

 

Följande vårdprodukter skräddarsydda för din franska förlängning finns hos din stylist

Mascara – näringsrik, oljelös, vattenlöslig
Flytande eyeliner – riktigt skarp svart eyeliner, tunn fin borste, lätt att applicera.
Makeup Remover – mot känslig hud, oljevrid, motverkar mörka cirklar.
Beläggning – en bra eftervårdsprodukt som förlänger livslängden och tar form av förlängningen. Fungerar som ett membran som klädde fransmännen och skyddar limets bindemedel mot fukt, smink, bad och andra påfrestningar.
Nourishing serum – helt naturligt kemiskt fritt serum för fransar och pannor. Innehåller 25 orientaliska örter som ökar blodcirkulationen närma hårsäckarna så att fransna blir friskare och starkare.