Fransförlängning

Singelmetoden

GlowLash jobbar med singelmetoden som innebär att man fäster en lösfrans på en naturlig frans. Lösfransarna består av syntet material och finns olika böjningar, längder, färger och tjocklekar. GlowLash stylisten för en kundanpassad applicering dvs valet av tjocklek, längd och form bestäms utifrån hur de naturliga fransarna ser ut och vad kunden har för önskemål. Alldeles för tung lösfrans på en tunn naturlig frans kommer att skada fransen från roten och den kommer att lossna för tidigt. Med GlowLash trygga och säkra teknik kan kunden bära fransförlängning år efter år utan att behöva vila sina naturliga fransar.

Fransförlängninen håller upp till 6-8 veckor.
Fransarna har en växtcykel och växer i olika växtfaser. Där du tappar en frans, har redan en annan börjat växa ut.
Du tappar normalt 3-5 fransar om dagen. Därför behöver fransarna fyllas på vad 3-4: vecka för att behålla tätheten och snygg form.

Flares är en snabbare och billigare metod av fransförlängning, men vi avråder dig från att använda den. Flares är en knut fransar som limmas på flera av dina naturliga fransar samtidigt. Metoden är slitsam irriterande och smärtsam för dig som kund. Fransarna befinner sig i olika växtfaser därför ska de inte limmas ihop.

Volymfransar

Volymfransar är en ny teknik som ger en fylligare look. Man sätter flera fransar på en naturlig frans . Man kan sätta mellan 2 till 7 super tunna fransar samtidigt på en naturlig frans och då vara uppe i 250 till 600 fransar per öga .

Volymfransar är fjäderlätta och man använder minimalt med lim för att fästa de.Därför är de lätta, mjuka och bekvämat bära samt väldigt skonsamma för de naturliga fransarna .

Volymfransutbildningen är ett måste för dig som redan gått singelfransar.

Fördelar med fransförlängning

 • Fördelar med fransförlänging är att slippa mascaran och ögonfranstången.
 • Du får piggare ögon utan smink dygnet runt.
 • Fransförlängningen tål vatten. Du kan duscha, bada och träna med de.
 • Alla som har egna naturliga fransar kan bära en fransförlängning.
 • De ser och känns som ens egna naturliga ögonfransar.
 • Du kan antingen få en naturligt resultat eller ett väldigt glamoröst resultat.
 • Fransarna finns i varierande längder, tjocklekar, kurvor och färg.
 • För att kunna uppnå dina önskemål och förväntningar.
 • De håller länge, som mest 6-8 veckor.

Om behandlingen

Stylisten börjar med en konsultation med dig. Om det är första gången du gör en fransförlängning är det bra att börja lite försiktigt, du får känna efter ifall du till nästa återbesök vill ha längre och mer vågade.

Du ligger bekvämt på en massagebädd med stängda ögon. Stylisten börjar med en grundlig rengöring av ögonen och ögonfransarna och skyddar dina underfransar för att sedan påbörja appliceringen. Stylisten limmar en lösfrans på varje naturlig frans du har. Mängden fransar som appliceras beror helt på hur många fransar du har vid det tillfället. Behandlingen pågår i ca 2 timmar, den är smärtfri och avslappnande. Ofta somnar man.

Stylisten anpassar förlängningen efter dina förväntningar på resultatet, därefter avgörs form, längd och sort av fransar som skall appliceras.

Efter behandlingen får du all information om hur du tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet och rekommenderas återbesök för påfyllning var 3-4:e vecka.

 

Skötselråd / eftervårdsprodukter

Undvik kontakt med vatten, solarium och bastu inom 24 timmar efter behandlingen. Använd aldrig oljebaserad sminkborttagning och annat oljebaserat kosmetik på ansiktet. Pilla, gnugga, ryck inte i fransarna.
Använd inte ögonfranstång.
Undvik låta schampo, balsam och hårinpackningar rinna i ögonen när du duschar. För att behålla volymen rekommenderas regelbundna återbesök var 3:de vecka.

 

Följande vårdande produkter anpassade för din fransförlängning finns att köpa hos din stylist

 • Mascara – närande, oljefri, vattenlöslig
 • Flytande eyeliner – riktigt skarp svart eyeliner, tunn fin pensel, lätt att applicera.
 • Makeup remover – för känslig hy, oljefri, motverkar mörka ringar.
 • Coating – en bra eftervårdsprodukt som förlänger livslängden och håller formen på förlängingen. Fungerar som ett membran som klär fransen och skyddar limmets bindning mot fukt, smink, bad och andra påfrestningar.
 • Närande serum – helt naturlig kemikaliefri serum för fransar och bryn. Innehåller 25 orientaliska örter som ökar blodcirkulationen ger näring till hårsäckarna så fransarna blir friskare och starkare.